Voorinschrijving kamp

Beste ouders,
Jullie hebben vast en zeker al gehoord dat we goed nieuws hebben gekregen van de overheid dat het kamp deze zomer kan doorgaan. Het zal anders zijn dan andere jaren, maar we gaan met de richtlijnen aan de slag om er voor iedereen ook dit jaar een onvergetelijk kamp van te maken.

Daarom starten we met pré of voorinschrijvingen. We zouden jullie willen vragen om vóór woensdagavond 27/05 via dit Google formulier je kind
in te schrijven.

Het is belangrijk dat we zo’n concreet mogelijk beeld hebben van het aantal deelnemende leden per afdeling omdat we hierop onze praktische organisatie gaan baseren.

Hou rekening met de periode van 21-30 juli, met een minimum van 2 dagen en een maximum van 10 dagen. We houden jullie zo snel mogelijk op de hoogte van de effectieve periode dat uw kind kan meegaan en de praktische organisatie hiervan.

Wanneer er meerdere kinderen van één gezin op de Chiro zitten, vragen we je het formulier meermaals in te vullen. Zo hebben wij sneller een duidelijk overzicht van de deelnemende kinderen per afdeling.
                                                                            
Enthousiaste chirogroetjes van ons allen!