Startdag 13 sept van 14u00 tot 17u30

‼️Informatie startdag Chiro Kuringen Centrum‼️
Beste ouders,
In dit bericht vinden jullie informatie over hoe onze startdag de komende zondag zal verlopen. Omwille van de Corona maatregelen die gelden voor het jeugdwerk, waar we ons strikt aan houden, zal de startdag dit jaar ingewikkelder zijn dan anders. We willen ook iedereen eraan herinneren om onze voorinschrijving in te vullen, zodat we beter voorbereid zijn op onze startdag;
Doorheen de namiddag zullen alle leden en leiding in verschillende bubbels onderverdeeld zijn. Dit zijn onze bubbels:

  • Sloeber
  • Speelclub
  • Rakwi
  • Tito
  • Keti + Aspi

Aankomst en vertrek
Om tijdens de aankomst te zorgen dat we de bubbels niet vermengen, moet elke bubbel op een aparte plek aankomen. In de onderstaande foto zien jullie waar jullie kunnen aankomen per groep.
Aan elke parking zullen leiding komen staan om jullie te verwelkomen, en te begeleiden naar de plek waar jullie jullie leden definitief kunnen inschrijven. (voor iedereen die de voorinschrijving al heeft ingevuld, zal dit niet lang duren).
Om 17u30 kunnen jullie ook jullie kinderen opnieuw op dezelfde plek komen ophalen.
Indien jullie kinderen in verschillende groepen hebben, kunnen jullie die om de beurt afzetten/ophalen.


Doorheen de namiddag
Doorheen de namiddag zullen de leden binnen de bubbels onderling geen afstand moeten bewaren, maar tussen de bubbels wel. We zullen er onder andere voor zorgen dat elke bubbel eigen sanitair heeft, zodat er ook daar geen vermenging mogelijk is.


Wanneer mag je kind naar de startdag komen? Wat als mijn kind ziek is
Zoals de vorige jaren is elk kind welkom op onze Chiro! Omwille van de Corona maatregelen moeten we allemaal echter wel goed opletten in verband met ziekte: het is de verantwoordelijkheid van de ouders om hun kind bij elke vorm of symptoon van ziekte, ook als het geen Corona is, thuis te laten voor die zondag. Ook als je kind drie dagen voor de Chirozondag enige symptomen van ziekte heeft, dus ook als het gewoon een verkoudheid is, mag het die zondag spijtig genoeg niet naar de Chiro komen.


Verdere verloop van het jaar
Ook de nieuwe jeugdwerkregels voor de rest van het jaar zijn er! Deze regels lijken sterk op de algemene principes die ook tijdens de zomer van kracht waren. Daarbij zullen we dit werkjaar werken met kleurcodes, die bijvoorbeeld ook gebruikt worden in het onderwijs. Per kleur (groen, geel, oranje of rood) zullen de maatregelen verschillen. Meer info vinden jullie hier. Als er nu niks meer verandert zal de startdag doorgaan in code geel.
We zijn momenteel bezig om een gedetailleerd plan uit te werken per kleurencode, zodat we goed voorbereid zijn indien de kleur zou veranderen. Hierover zullen we jullie de komende weken informeren.
Indien je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op hoofdleiding@chirokuringen.be, we staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden, of onduidelijkheden uit de wereld te helpen.


Hopelijk tot binnenkort !
De Leiding


Link naar de mail:
https://mailchi.mp/03c26c644af2/1278165-6445224